مهدیزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقهی خراسان، در خصوص توانایی تولید شیلات در استان، اظهار کرد: پرورش زالو و کروکدیل، پرورش جلبکهای دریایی و آبی و پرورش قورباغه از دیگر زمینههایی هستند که باعث توسعهی شیلات در استان میشوند
مدیر شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان رضوی میانگین تولید ماهی در خراسان رضوی را 5.7 کیلوگرم برای هر نفر دانست و تصریح کرد: میزان تولید ماهی در کشور 9.2 کیلوگرم و میزان تولید خراسان رضوی از میانگین کشوری کمتر است، زیرا این استان در کنار دریا قرار ندارد
وی افزود: به هنگام مصرف ماهی، تازهترین ماهی بهترین ماهی محسوب میشود.
مهدیزاده خاطرنشان کرد: در این صورت است که بهترین پروتئین، ویتامین و مواد معدنی به بدن انسان میرسد.
وی با اشاره به اینکه مصرف کردن ماهی، یک شاخص سلامتی محسوب میشود، اظهار کرد: با مصرف تازهی ماهی، بیشترین کیفیت و خواص آن به بدن میرسد.
مدیر شیلات و آبزیان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در مورد مصرف ماهی منجمد شده یا فرآوری شده خاطرنشان کرد: مصرف بسیاری از مواد غذایی بهتر از مصرف نکردن آنها است

اخبار شیلاتی