پيش بيني برداشت 40 هزار تن ميگو در قصرشيرين

پيش بيني برداشت 40 هزار تن ميگو در قصرشيرين
اخبار شیلاتی

پيش بيني برداشت 40 هزار تن ميگو در قصرشيرين

تعداد بازدید:۱۴۱ تعداد نظرات:۰


واحد مرکزی خبر:40 هزار تن میگو امسال در شهرستان قصرشیرین تولید می شود .
به دلیل شرایط ویژه آب و هوایی ، شهرستان قصرشیرین تنها مرکز تکثیر پست لارو یا بچه میگو در کشور است.
رئیس شیلات قصرشیرین گفت: سالانه یک میلیون قطعه پست لارو از این مرکز تولید می شود که مقداری از آن به استانهای دیگر فرستاده می شود .
کرد رستمی افزود: فصل برداشت میگو از مهر شروع می شود .
پارسال هم 20 تن میگو از مزارع قصرشیرین برداشت شد .
میگوهای آب شیرین ، بومی جنوب شرق آسیا هستند که از هشت سال پیش وارد قصرشیرین شدند.
دمای آب در آنجا 30 درجه سانتی گراد است و این دما در قصرشیرین و در مرکز تکثیر فراهم شده است.
بچه میگوها که بسیار ریز هستند ابتدا در گلخانه ای مخصوص مدتی نگهداری می شوند آنگاه به سالن تکثیر منتقل و در آنجا با روشی کاملا علمی پرورش می یابند ، بعد از 30 روز به استخرهای خاکی منتقل می شوند و در فصل برداشت یعنی آبان صید می شوند.
این میگو از نظر جثه بزرگتر از میگوهای دیگر است و به خاطر مزه شیرین آن مقبولیت بیشتری دارد.
مناطق گرمسیری کرمانشاه مستعد پرورش آبزیان با ارزش هستند .
در شهرستانهای همجوار قصرشیرین یعنی گیلانغرب و سرپل ذهاب هم ماهی خاویاری تولید می شود.
کرمانشاه از نظر تولید ماهیان خاویاری در میان استانهای غیر ساحلی رتبه اول را دارد و از نظر تولید میگوی آب شیرین رتبه اول در سطح کشور را دارد .
قرار است زمینه صادرات این 2 آبزی ارزشمند در آینده نزدیک فراهم شود

کلیدواژه‌ها:
پيش بيني برداشت 40 هزار تن ميگو در قصرشيرين
دیدگاه خود را بیان کنید