توسعه سایت پرورش میگوی گمیشان، اشتغال پایدار ایجاد می‌کند

توسعه سایت پرورش میگوی گمیشان، اشتغال پایدار ایجاد می‌کند
اخبار شیلاتی

توسعه سایت پرورش میگوی گمیشان، اشتغال پایدار ایجاد می‌کند

تعداد بازدید:۱۳۸ تعداد نظرات:۰


خبرگزاری تسنیم از گرگان و به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات گلستان، محمدجواد نظری‌مهر در بازدید از مرکز عمل‌آوری میگو در سایت گمیشان گفت: هر چند دریای خزر جایگاه پرورش میگو نبود، امروز ما شاهد پرورش و صادرات میگو هستیم.
وی افزود: با تولید میگوی پرورشی این ماده غذایی به عنوان یک پروتئین سالم وارد سبد غذایی مردم استان شده و بخش عمده تولید میگوی استان نیز صادر می‌شود.
نماینده مردم بندرگز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در باور خیلی از مردم و مسئولان نمی‌گنجید که در استان گلستان بتوان میگو پرورش داد، تصریح کرد: با هدایت آب دریای خزر به منطقه کویری گمیشان هم از ورود ریزگردها جلوگیری شده و هم با احیای محیط زیست منطقه و تولید میگو زمینه اشتغال پایدار فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توسعه سایت پرورش میگوی گمیشان بخش عظیمی از دغدغه‌های دولت در زمینه بهبود اشتغال پایدار در منطقه، کاهش صید غیرمجاز در دریا و تولید پروتئین سالم و صادرات غیرنفتی در کشور افزایش می‌یابد.
نظری‌مهر گفت: امیدواریم در آینده نزدیک توسعه پرورش میگو در شمال گمیشان تا سطح 40 هزار هکتار گسترش یابد تا مشکل بیکاری متخصصین شیلات و جوانان مرتفع شود.
نماینده شهرستان‌های غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: همه ما باید در روند توسعه از این فعالیت در استان حمایت کنیم و توسعه سایت پرورش میگوی گمیشان می‌تواند تحول بزرگی در منطقه ایجاد کند

کلیدواژه‌ها:
توسعه سایت پرورش میگوی گمیشان، اشتغال پایدار ایجاد می‌کند
دیدگاه خود را بیان کنید