مدیر گروه بهبود کیفیت و فرآوری اداره کل شیلات هرمزگان گفت :از ابتدای امسال تاکنون ۴ هزار و ۱۰۰ تن پودر ماهی در کارخانه های استان تولید شده که هزار تن بیشتر از مدت مشابه پارسال است . | |
حمید امانی زاده افزود: افزایش بارندگی و ورود املاح و مواد مغذی به دریا از مهمترین دلایل افزایش صید و تولید پودر ماهی در استان است | ![]() |
وی گفت :پیش بینی می شود تا پایان امسال بیش از۱۰ هزار تن پودر ماهی در ۱۷ کارخانه پودر ماهی شهرستانهای بندرعباس، میناب ،بندرلنگه ، قشم ، جاسک و جزیره هرمز تولید شود .
مدیر گروه بهبود کیفیت و فرآوری اداره کل شیلات هرمزگان افزود: سال گذشته ۷ هزار و ۳۰۰ تن پودر ماهی در استان تولید شد. ماهیان سطح زی مثل ساردین و متو ماهیان ، ضایعات کارخانه های فرآوری وتولید کنسرو ماهی وبازار ماهی فروشان مواد اولیه و خام برای تولید پودر ماهی است . |