تولید بیش از۴ هزار تن پودر ماهی در هرمزگان

تولید بیش از۴ هزار تن پودر ماهی در هرمزگان
اخبار شیلاتی

تولید بیش از۴ هزار تن پودر ماهی در هرمزگان

تعداد بازدید:۱۳۹ تعداد نظرات:۰

تولید بیش از۴ هزار تن پودر ماهی در هرمزگان
مدیر گروه بهبود کیفیت و فرآوری اداره کل شیلات هرمزگان گفت :از ابتدای امسال تاکنون ۴ هزار و ۱۰۰ تن پودر ماهی در کارخانه های استان تولید شده که هزار تن بیشتر از مدت مشابه پارسال است .
حمید امانی زاده افزود: افزایش بارندگی و ورود املاح و مواد مغذی به دریا از مهمترین دلایل افزایش صید و تولید پودر ماهی در استان است
وی گفت :پیش بینی می شود تا پایان امسال بیش از۱۰ هزار تن پودر ماهی در ۱۷ کارخانه پودر ماهی شهرستانهای بندرعباس، میناب ،بندرلنگه ، قشم ، جاسک و جزیره هرمز تولید شود .

مدیر گروه بهبود کیفیت و فرآوری اداره کل شیلات هرمزگان افزود: سال گذشته ۷ هزار و ۳۰۰ تن پودر ماهی در استان تولید شد.

ماهیان سطح زی مثل ساردین و متو ماهیان ، ضایعات کارخانه های فرآوری وتولید کنسرو ماهی وبازار ماهی فروشان مواد اولیه و خام برای تولید پودر ماهی است .
پودر ماهی ، محصولی است که از پخت ، خشک کردن و آسیاب کردن ماهی کامل و یا ضایعات آن تولید و با درصدهای مختلف در خوراک دام ، طیور و آبزیان ترکیب می شود.
منبع : باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه‌ها:
تولید بیش از۴ هزار تن پودر ماهی در هرمزگان
دیدگاه خود را بیان کنید