متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مصرف ماهی و دیگر آبزیان در بین خانواده های سیستانی و بلوچستانی از نرم کشوری بسیار کمتر است | |
شهرکی افزود: سرانه مصرف ماهی در استان، پنج کیلوگرم است. وی بیان کرد: این میزان مصرف ماهی در مقایسه با تولید قابل توجه محصولات شیلاتی در سیستانوبلوچستان کم است. شهرکی گفت: مصرف این ماده غذایی نقش بسزایی در کاهش بیماریهای قلبی دارد که باید مورد توجه مردم قرار گیرد |
![]() |
این متخصص تغذیه در ادامه تصریح کرد: ماهی دارای مواد مغذی از جمله ویتامینهای مختلف است و مصرف آن موجب رشد بهتر مغز، افزایش هوش و طول عمر شده و از پوسیدگی دندان و ابتلای افراد به بیماریهای قلبی و عروقی و گواتر جلوگیری میکند.
وی از رسانهها خواست تا مردم را بیشتر به مصرف ماهی تشویق کنند. شهرکی گفت: پروتئین غذاهای دریایی پرارزش هستند و تاثیر بسزایی در سلامتی افراد دارند. وی خاطرنشان کرد: غذاهای دریایی از منابع عمده انواع ویتامین به حساب میآیند که حیات ما بدون وجود آنها امکانپذیر نیست. بسیاری از غذاهای دریایی سرشار از انواع ویتامینهای پرارزش هستند و این به خصوص در مورد ماهیانی که گوشت تیره دارند صدق میکند. وی تاکید کرد: نوع تغذیه، تأثیر مهمی در سلامت یا بیماری انسان دارد. همان گونه که تغذیه صحیح میتواند انسان را از گزند بیماریها مصون نگه دارد و سلامت انسان را تأمین کند، تغذیه نامناسب نیز میتواند موجب ابتلاء انسان به بسیاری از اختلالات ناگوار و مهلک شود. شهرکی گفت: گروهی از مواد غذایی که تأثیر مهمی در سلامت انسان و پیشگیری از بیماریها دارند، ماهی و آبزیان هستند. این مواد غذایی مفید که دارای ارزش تغذیهای بسیار بالایی هستند |