مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از راهاندازی نخستین کارخانه استاندارد تولید خوراک ماهی قزلآلا در اراک به روش اکسترودر در آیندهای نزدیک در اراک خبر داد | |
حسن اکبری در دوره آموزشی آشنایی با تغذیه ماهیان سردآبی در اراک اظهار کرد: این کارخانه با ظرفیت تولید 5 هزار تن در سال در اراک به بهرهبرداری خواهد رسید. وی تصریح کرد: تغذیه و خوراک، حدود 60 درصد از هزینههای تمام شده پرورش ماهی قزلآلا را به خود اختصاص داده است. در این دوره آموزشی کارشناسان شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی و ادارات دامپزشکی شهرستانها با مدیریت تغذیه ماهیان سردآبی آشنا شدند. |
![]() |
با توجه به نقش و اهمیت مدیریت تغذیه در پرورش ماهیان سردآبی یک دوره کلاس آموزشی یک روزه تحت عنوان مدیریت تغذیه ماهیان سردابی با همکاری سازمان نظام دامپزشکی استان با حضور کارشناسان شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی و مدیریتهای تابعه شهرستانها و همچنین کارشناسان شبکههای دامپزشکی شهرستانهای استان برگزار شد.
در این دوره که به صورت مشترک با بهرهبرداران و پرورشدهندگان ماهی سردآبی استان برگزار شد، نحوه نگهداری غذا، نحوه غذادهی، آشنایی با جیره نویسی و... توسط یکی از کارشناسان سازمان شیلات ایران به حاضرین در کلاس ارائه و با همکاری مرکز آموزش شهید بابایی شهرستان اراک آزمونی با توجه به کددار بودن دوره در پایان کلاس اخذ شد |