| مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی میانگین سرانه مصرف آبزیان در استان مرکزی را حدود 7 کیلوگرم اعلام کرد | |
| حسن اکبری صبح امروز در دوره آموزشی آشنایی با نحوه تشخیص و عرضه ماهیان خوراکی موجود در بازار در اراک اظهار کرد: بیشترین میزان سرانه مصرف آبزیان متعلق به شهرستان اراک به میزان 8.2 کیلوگرم و کمترین آن متعلق به شهرستان خنداب به میزان 45.4 کیلوگرم است. وی با اشاره به برگزاری دوره آموزشی آشنایی با نحوه تشخیص و عرضه ماهیان خوراکی موجود در بازار تصریح کرد: این دوره توسط مدیریت شیلات و آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان با همکاری سازمان نظام دامپزشکی و به منظور نحوه شناسایی آبزیان خوراکی موجود در بازار برگزار شده است |
![]() |
| مدیر شیلات سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی گفت: در این کلاس یک روزه تعداد 54 نفر از کارشناسان شیلاتی سازمان جهادکشاورزی و کارشناسان دامپزشکی استان حضور دارند که با خصوصیات مورفولوژیکی، رفتار شناسی و سیستماتیک انواع ماهیان خوراکی دریای خزر و خلیج فارس و دریای عمان آشنا خواهند شد.
اکبری به ضرورت انجام برگزاری اینگونه کلاسهای مشترک با کارشناسان دامپزشکی برای نظارت بهتر و آسانتر بر عرضه محصولات شیلاتی به ویژه ماهی در مراکز عرضه و واحدهای بستهبندی آبزیان اشاره کرد و از مردم خواست، آبزیان مورد مصرف خود را حتماً از مراکزی که تحت نظارت دامپزشکی فعالیت میکنند، خریداری کرده و از تهیه آبزیان از دستفروشها و خودروهایی که به صورت فله و بدون داشتن مجوز دامپزشکی اقدام به فروش آبزیان میکنند، خودداری کنند. |
|

