سالانه شش هزار تن ماهی در استان ایلام تولید می شود

سالانه شش هزار تن ماهی در استان ایلام تولید می شود
اخبار شیلاتی

سالانه شش هزار تن ماهی در استان ایلام تولید می شود

تعداد بازدید:۱۴۶ تعداد نظرات:۰


سلیمانیˈ روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: 170 مزرعه پرورش ماهی گرم آبی ، سرد آبی و استخرهای دومنظوره کشاورزی در استان وجود دارد.

وی افزود: پیش بینی می شود با احتساب صید و صیادی از رودخانه ها و دریاچه های پشت سدها شش هزار تن انواع ماهی پرورش یافته و ماهی بومی از این مراکز برداشت شود.

مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی ایلام ماهی های پرورشی گرم آبی استان را کپور ، آمور ، فیتوفاگ و بیگ هد، ماهی سردآبی را قزل آلا و ماهیان بومی استان را از نوع شیربت و بنی عنوان کرد.

سلیمانی ادامه داد: سرانه مصرف ماهی در استان با بهبود فرهنگ مصرف از سوی مردم به شش و نیم کیلوگرم رسیده است.

وی اضافه کرد: مدیریت شیلات استان برای افزایش سرانه مصرف ماهی در استان برنامه های متعددی از قبیل فعالیت های تبلیغی ، اجرای کلاس های طبخ آبزیان و تهیه بروشور برنامه های رادیو و تلویزیونی انجام داده است.

مدیر شیلات جهاد کشاورزی ایلام یادآور شد: ظرفیت قابل توجهی برای تولید بیشتر آبزیان در استان در صورت صدور مجوز آبزی پروری در سدهای کرخه و سیمره از سوی وزارت نیرو وجود دارد

کلیدواژه‌ها:
سالانه شش هزار تن ماهی در استان ایلام تولید می شود
دیدگاه خود را بیان کنید