فسفر موجود در ماهی برای تقویت حافظه بسیار مفید است

فسفر موجود در ماهی برای تقویت حافظه بسیار مفید است
اخبار شیلاتی

فسفر موجود در ماهی برای تقویت حافظه بسیار مفید است

تعداد بازدید:۱۴۴ تعداد نظرات:۰


صیاد بورانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پتاسیم موجود در ماهی به مقدار زیاد بوده و برخلاف تمام مواد حیوانی شستشو دهنده خون و دفع سموم بدن است .

به گفته وی کلسیم و آهن موجود در گوشت ماهی موجب تقویت و رشد عمومی بدن شده و در تشکیل عضلات ضروری می باشد.

صیاد بورانی تصریح کرد: گوگرد موجود در گوشت ماهی، در درمان لک های پوستی نه تنها اثر درمانی و ترمیم کننده دارد بلکه موجب طراوت و زیبایی نیز می گردد .

وی ابرازکرد: گوشت ماهی دارای ارزش غذایی فراوان بوده و حدود دو تا هفت درصد از مواد معدنی مورد نیاز بدن ماهی از فسفر، کلسیم، منیزیم، گوگرد و آهن تشکیل شده است.

صیاد بورانی ادامه داد: با توجه اینکه گوشت ماهی به خوبی هضم و جذب بدن شده و نسبت به سایر مواد غذایی نیز بهتر هضم می شود و برای کسانی که از گذشته امکان به دست آوردن ماهی فراهم بوده، بسیاری از ناراحتیهای عصبی آنان نیز درمان می شد.

مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: جذب آلبومین ها و چربی های ماهی بسیار خوب بوده و 92 تا 94 درصد آلبومین ماهی ها و تا حدود 95 درصد چربی آنها نیزد به خوبی جذب بدن می گردد .

صیادبورانی تصریح کرد: چربی ماهی یا روغن ماهی سرشار از ویتامین های A وD بوده که ویتامین A در تقویت دید چشم، رفع بیماری های پوستی و ریزش مو بسیار موثر و همچنین نیروی دفاعی بدن را در مقابل عفونت ها زیاد می کند.

وی تاکید کرد: همچنین ویتامین D بهترین درمان کننده بیماری های ریوی حتی سل بوده و در بیماری های استخوان نقش درمان کننده و موثر داشته و برای پرورش و رشد کودکان نیز ضروری است.

صیادبورانی خاطرنشان کرد: گوشت ماهی سرشار از مقادیر مختلف بر حسب نوع ماهی ویتامین های A-B1-B2-DوE است.

وی اشاره کرد: ماهی نیرو بخش ترین ماده غذایی می باشد که استفاده آن برای کودکان، بانوان باردار، شیرده و همچنین سالمندان لازم و ضروری است

کلیدواژه‌ها:
فسفر موجود در ماهی برای تقویت حافظه بسیار مفید است
دیدگاه خود را بیان کنید