ابراهیمی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: این مقدار غذای تولید شده به همه شرکت های موجود پرورش میگوی استان بوشهر فروخته شد.
وی اظهارکرد: غذای خریداری شده ازسوی شرکت ها در طول زمان پرورش میگو در استخرها برای تغذیه میگوهای پرورشی مصرف می شود.
ابراهیمی گفت: این کارخانه پس از سال ها وقفه از ابتدای سال جاری با وجود تحریم ها فعالیت خود را ازسر گرفت.
رییس اداره شیلات گناوه افزود: شرکت های پرورش میگو تا پیش از راه اندازی این کارخانه، باید بخشی از غذاهای مورد نیاز را از شرکت هووراش صنعتی بوشهر و بخش اعظمی دیگر را از کشورهای خارجی خریداری می کردند.
وی گفت: راه اندازی این کارخانه نقشی مهم در ایجاد اشتغال داشته و 150 نفر در آن مشغول به کار شده اند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر دارای سه سایت پرورش میگو در بندرریگ، رودشور و حله است که در سال جاری بیش از سه هزار تن میگو تولید کردند