| مدیر امور شیلات سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: قیمت ماهی باید توسط بازار کنترل شود. |
| محمود صیادبورانی با بیان اینکه قیمت گوشت ماهی دو سوم قیمت گوشت قرمز است و در مقایسه با یکدیگر این محصولات از قیمت قابل قبولی برخوردار است، اظهار کرد: حمل محصولات دریایی بیشتر از منطقه خلیجفارس و سایر نقاط نزدیک دریا صورت میگیرد و بعضا گران بودن محصولات دریایی به خاطر حمل و نقل و سایر امور جانبی است. |
| وی افزود: نهادههای پرورش ماهی در استانها توسط بخش خصوصی تهیه میشود و بچه ماهی(بوزکارباش) نیز توسط خود مراکز پرورش ماهی بدون دریافت یارانهای از طرف دولت صورت میگیرد که این نیز باعث افزایش قیمت میشود. این مسوول خاطرنشان کرد: سعی سازمان جهادکشاورزی بر این است که قیمت ماهی از 10 هزار تومان بالاتر نرود، ولی این کار منوط به عوامل دیگر است منبع : خبرگزاری ایسنا |
