دهمین همایش منطقهای مدیریت بهداشتی و بیماریهای ماهی قزلآلا با حضور 230 نفر از آبزیپروران، کارشناس شیلات و شبکههای دامپزشک در اراک برگزار شد | |
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی پیش از ظهر امروز در این همایش گفت: این همایش با توجه به نقش مهمی که مدیریت بهداشتی و آشنایی با بیماریهای ماهیان سردآبی در پرورش ماهی قزلآلا دارد و با هدف بهبود کیفی محصولات تولیدی در بخش آبزیان پرورشی و آشنایی آبزی پروران با انواع بیماریهای ویروسی ماهی قزلآلا برگزار شده است | ![]() |
حسن اکبری افزود: با توجه به شیوع بیماری ویروسی خونریزی دهنده ویروسی در برخی از استانهای کشور لازم بود تا آبزیپروران با این بیماری آشنا شده و از راههای پیشگیری و مبارزه با آن به منظور جلوگیری از بروز تلفات در طی دوره پرورش مطلع شوند.
وی تصریح کرد: در این همایش علاوه بر ارائه مقالات علمی در زمینه بهداشت و بیماریهای ماهی سردآبی، آبزیپروران و کارشناسان با تغذیه ماهی قزلآلا، اهمیت مدیریت غذا و غذا دهی با توجه به نقش 60 درصدی آن در هزینه تمام شده پرورش ماهی قزلآلا و همچنین خط تولید خوراک اکسترودر آشنا شدند. در این همایش که در سالن کوه نور شهرستان اراک برگزار شد 230 نفر از آبزیپروران و کارشناس شیلات و شبکههای دامپزشکی با آخرین دستاوردهای علمی در زمینه پیشگیری و مبارزه با بیماریهای ویروسی ماهی قزلآلا توسط یکی از بهترین اساتید دانشگاه تهران آشنا شدند |