مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از برگزاری دورههای آموزشی طبخ آبزیان در تمام شهرهای استان خبر داد. | |
حسن اکبری در اراک اظهار داشت: این دورهها با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و فرهنگ سازی به منظور استفاده از آبزیان در سبد غذایی خانوار و با توجه به اهمیتی که آبزیان در ایجاد امنیت غذایی و سلامت انسانها به عهده دارند، برگزار میشود. وی با اشاره به اینکه مدیریت شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی برگزاری دورههای آموزشی طبخ آبزیان را در دستور کار خود قرار داده است، بیان کرد: یکی از راههای افزایش متوسط سرانه مصرف آبزیان در بین مردم، آشنایی آنها با انواع روشهای پخت آبزیان به خصوص ماهی است که در این راستا از محل اعتبارات عمرانی سال 1393 این مدیریت مقرر شده تا 20 دوره آموزشی طبخ آبزیان ویژه بانوان شهرستانها و روستاهای استان تا اواخر سال جاری برگزار شود. |
![]() |
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی تنوع تولید غذاهای مختلف با آبزیان را یکی از خصوصیات اصلی آبزیان برشمرد و گفت: آبزیان با خواص دارویی بسیار بالایی که دارند، میتوانند از بروز بسیاری از بیماریها از جمله بیماریهای قلبی و عروقی، بیماریهای عصبی، آلزایمر و... جلوگیری کنند.
گفتنی است سرانه مصرف آبزیان در استان هفت کیلوگرم است که این میزان نسبت به متوسط کشوری حدود 105 کیلوگرم کمتر است |