افزایش ۶۰ درصدی تولید آبزیان در طارم

افزایش ۶۰ درصدی تولید آبزیان در طارم
اخبار شیلاتی

افزایش ۶۰ درصدی تولید آبزیان در طارم

تعداد بازدید:۱۳۴ تعداد نظرات:۰

افزایش ۶۰ درصدی تولید آبزیان در طارم
حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به افزایش 60 درصدی تولید آبزیان در شهرستان طارم اظهار کرد: در تولید مرغ گوشتی نیز 50 درصد افزایش تولید داریم.
وی با اشاره به وجود 14 هزار و 670 راس دام سبک و 21 هزار و 100 راس دام سنگین در شهرستان طارم تصریح کرد: در مجموع یک هزار و 516 تن گوشت قرمز و 8 هزار و 165 تن شیر تولید شده است.
معاون فرماندار طارم گفت: تعداد 454 هزار قطعه مرغ گوشتی و 18 هزار قطعه بوقلمون صنعتی که تازه خط تولید آن به جریان افتاده است در طارم وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: از 250 هزار و 200 قطعه طیور بومی به میزان یک هزار و 230 تن گوشت سفید تولید می‌شود.
حیدری با بیا اینکه از تعداد 14 هزار و 652 عدد کندوی زنبور عسل به میزان 102 تن عسل در سال برداشت می‌شود، افزود: از 450 هزار قطعه آبزیان تولید شده به میزان 225 تن گوشت ماهی امسال در شهرستان طارم تولید شده است.
وی تصریح کرد: این میزان تولید نه تنها نیاز شهرستان را رفع می‌کند بلکه به استان های گیلان، اردبیل و قزوین نیز ارسال می‌شود.
معاون فرماندار طارم گفت: شهرستان طارم به طور مستقیم این محصولات را صادر نمی‌کند ولی از طریق استان صادر می‌شود.
وی با اشاره به مشکلات مربوط به دامداری‌های سنتی تصریح کرد: به دلیل سنتی بودن این نوع دامداری‌ها و به دلیل نداشتن پروانه که بر اساس محدودیت زمین داده می‌شود دامداران نمی‌توانند از ییلاقات استفاده کنند و در نتیجه این شغل را رها می‌کنند که مشکلی اساسی بود و نیازمند عزم جدی برای حل این مشکل است.
حیدری اظهار امیدواری کرد با تلاش‌هایی که در این راستا صورت می‌گیرد این مشکل حل شود

کلیدواژه‌ها:
افزایش ۶۰ درصدی تولید آبزیان در طارم
دیدگاه خود را بیان کنید