استفاده از پودر یخ ضامن حفظ کیفیت محصولات آبزی

استفاده از پودر یخ ضامن حفظ کیفیت محصولات آبزی
اخبار شیلاتی

استفاده از پودر یخ ضامن حفظ کیفیت محصولات آبزی

تعداد بازدید:۱۳۲ تعداد نظرات:۰

استفاده از پودر یخ ضامن حفظ کیفیت محصولات آبزی
رئیس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: استفاده از پودر یخ ضامن حفظ تازگی، سلامت و کیفیت محصولات آبزی است
مهدی سلوکانه در بوشهر در خصوص شرایط بهداشتی عرضه ماهی تازه اظهار داشت: تمامی فرآورده‌های خام دامی و به خصوص آبزیان و ماهی تازه درجه فساد پذیری بالاتری نسبت به دیگر مواد غذایی دارند و رعایت زنجیره سرد در این خصوص بسیار مهم و حیاتی است
رئیس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر تاکید کرد: پودر یخ ضامن حفظ تازگی، سلامت و کیفیت محصولات آبزی است و در تمامی مراحل صید، حمل و نقل، عرضه و انتقال به منزل باید زنجیره سرد برای حفظ تازگی و سلامت محصول رعایت شود.

سلوکانه تصریح کرد: نگهداری ماهی تازه، میگو و دیگر آبزیان در کنار پودر یخ در دمای بین صفر تا 4 درجه سانتیگراد باید در هرحالتی مدنظر قرار داده شود تا سلامتی آبزی با مخاطره همراه نشود.

وی در پایان اشاره کرد: از عموم هم استانی‌ها درخواست داریم با مامورین نظارت بهداشتی دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه فرآورده‌های خام دامی مراتب را به شماره تلفن پاسخگوی دامپزشکی 1512 و یا سامانه پیامکی 30002849 جهت پیگیری اعلام کنند.
منبع: خبرگزاری فارس

کلیدواژه‌ها:
استفاده از پودر یخ ضامن حفظ کیفیت محصولات آبزی
دیدگاه خود را بیان کنید