رئیس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: استفاده از پودر یخ ضامن حفظ تازگی، سلامت و کیفیت محصولات آبزی است | |
مهدی سلوکانه در بوشهر در خصوص شرایط بهداشتی عرضه ماهی تازه اظهار داشت: تمامی فرآوردههای خام دامی و به خصوص آبزیان و ماهی تازه درجه فساد پذیری بالاتری نسبت به دیگر مواد غذایی دارند و رعایت زنجیره سرد در این خصوص بسیار مهم و حیاتی است | ![]() |
رئیس اداره نظارت بر بهداشت مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر تاکید کرد: پودر یخ ضامن حفظ تازگی، سلامت و کیفیت محصولات آبزی است و در تمامی مراحل صید، حمل و نقل، عرضه و انتقال به منزل باید زنجیره سرد برای حفظ تازگی و سلامت محصول رعایت شود.
سلوکانه تصریح کرد: نگهداری ماهی تازه، میگو و دیگر آبزیان در کنار پودر یخ در دمای بین صفر تا 4 درجه سانتیگراد باید در هرحالتی مدنظر قرار داده شود تا سلامتی آبزی با مخاطره همراه نشود. وی در پایان اشاره کرد: از عموم هم استانیها درخواست داریم با مامورین نظارت بهداشتی دامپزشکی همکاری لازم را داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه فرآوردههای خام دامی مراتب را به شماره تلفن پاسخگوی دامپزشکی 1512 و یا سامانه پیامکی 30002849 جهت پیگیری اعلام کنند. |