رعایت نکات بهداشتی در نگهداری ماهی قرمز
رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان قزوین بر رعایت نکات بهداشتی در نگهداری ماهی قرمز تأکید کرد و گفت: مردم نکات بهداشتی را در خصوص نگهداری ماهیان قرمز رعایت کنند
مجیدرضا شکری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: اداره کل دامپزشکی استان قزوین از مردم میخواهد تا برای پیشگیری از بروز بیماریهای مشترک، نکات بهداشتی را در نگهداری ماهیان قرمز رعایت کنند.
وی در خصوص رعایت نکات بهداشتی در زمان نگهداری ماهی قرمز افزود: با توجه به فرا رسیدن ایام پایانی سال و تهیه ماهی قرمز توسط مردم، برای استفاده در سفره هفت سین، لازم است نکات بهداشتی از جمله عدم دستکاری ماهی قرمز توسط کودکان و جداسازی ماهیان بیمار از ماهیان سالم و ضدعفونی ظروف نگهداری ماهی قرمز اقدام شود.
رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان قزوین نیز در خصوص اصول نگهداری ماهی قرمز بیان کرد: مناسبترین دما برای پرورش ماهی قرمز بین 10 تا 25 درجه سانتیگراد است و در دمای بالای 25 درجه سانتیگراد، آسیبپذیر است و تغییرات ناگهانی دما نیز میتواند موجب مرگ ماهی شود.
شکری ادامه داد: ماهی قرمز باید با غذاهای کم پروتئین و سرشار از کربوهیدرات تغذیه شود و بهتر است که غذا در سطح آب شناور بماند.
وی با بیان اینکه به ماهی قرمز باید دو بار در روز غذا داد، ابراز کرد: غذا دهی به اندازهای باشد که در مدت یک یا دو دقیقه آن را مصرف کند غذا دهی بیش از حد موجب انباشته شدن مواد آلی و دفعی و در نتیجه مسمومیت ماهی میشود.
رئیس اداره مبارزه با بیماریهای طیور و آبزیان اداره کل دامپزشکی استان قزوین عنوان کرد: در رابطه با آب مورد استفاده نیز باید نسبت به کلر زدایی آب شهری اقدام شود به صورتی که، 48 ساعت قبل از ورود ماهی، آب در ظروف دهان گشاد نگهداری شود.
شکری اظهار داشت: در سال جاری با توجه به هماهنگی به عمل آمده با شهرداری قزوین، تمام مراکز مجاز عرضه ماهی قرمز دارای مجوز بهداشتی از این اداره کل هستند و این اداره کل نیز نسبت به توزیع رایگان مواد ضد عفونی در بین این مراکز و ارائه آموزشهای لازم برای متصدیان این غرفهها اقدام میکند
منبع : خبرگزاری فارس
اخبار شیلاتی