مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چاراویماق گفت: ترویج تولید آبزیان در شهرستانها نیازمند فرهنگ سازی و کمک های مالی است. | |
مجید احمدی در جمع خبرنگاران افزود: شهرستان چاراویماق با دارا بودن رودخانههای فصلی متعدد و چاههای حفر شده پتانسیل فراوانی در جهت تولید آبزیان داراست. | ![]() |
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان چاراویماق با اشاره به مزیتهای تولید گوشت ماهی در مقایسه با گوشت قرمز افزود: گوشت آبزیان با دارا بودن چربی امگا 3 و امگا 6 یکی از بهترین و سالمترین منابع غذایی موجود است که با ترویج و توسعه مصرف آبزیان و حضور ماهی به عنوان غذای سلامتی در سبد غذایی مصرف کنندگان میتوان از بروز بسیاری از بیماریها به خصوص بیماریهای رایج عروقی و قلبی جلوگیری کرد. وی از برگزاری دوره آموزشی و ترویجی پرورش ماهیان سردآبی در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: به منظور ترویج و توسعه هر چه بیشتر آبزی پروری در سطح شهرستان و استفاده بهینه از ظرفیتهای آب منطقه، دوره آموزشی و ترویجی پرورش ماهیان سردآبی با شرکت 35 نفر از کشاورزان منطقه و علاقمندان به پرورش ماهی و متقاضیان در سالن اجتماعات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان چاراویماق برگزار شد منبع : خبرگزاری ایسنا |