معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار از افزایش 43 درصدی تولید آبزیان در این شهرستان خبر داد. | |
مهندس محمدجواد ایزدیان گفت : با بکار گیری استخرهای ذخیره آب کشاورزی به صورت دو منظوره و پرورش ماهی در آنها، تولید گوشت ماهی این شهرستان از 645 تن در سال به 924 تن رسیده است. | ![]() |
وی افزود: پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی علاوه بر ایجاد اشتغال و افزایش درآمد، با غنی سازی آب کشاورزی باعث بهبود کیفیت و کمیت محصولات کشاورزی هم می شود.
وی اظهار کرد: در راستای ترویج و تشویق بهره برداران به تولید و مصرف آبزیان در سال گذشته تعداد مزارع پرورش ماهی این شهرستان از 74 به 105 مورد افزایش یافته است. وی میانگین مصرف سرانه گوشت ماهی در شهرستان سبزوار را معادل 5/5 کیلوگرم اعلام کرد و گفت : این رقم در سال گذشته 4.7 کیلوگرم بوده است |