یک کارشناس بخش آبزیان گفت: امکان فساد در ماهیهای تازه بیشتر از ماهیهای منجمد است. | |
غلامحسین اکبری بیان کرد: برخلاف باور عام، ماهیهای تازه به هیچ وجه برتری خاصی بر منجمد ندارد چه بسا که در مواردی، ماهیهای منجمد سالمتر از تازه هم باشند. | ![]() |
وی اضافه کرد: اگر در شهری زندگی میکنید که به دریا و غذاهای دریایی دسترسی مستقیم ندارید، حتماً ماهی از شهرهای ساحلی به شهر شما وارد خواهد شد که اگر فاصله این شهر ساحلی تا محل زندگیتان کم باشد، ماهی را به صورت تازه و در صورت زیاد بودن به صورت منجمد و بستهبندی وارد میکنند. اکبری ادامهداد: ماهیهای منجمد که دارای بستهبندی کارخانهای هستند، به محض صید و تمیز شدن، بستهبندی و منجمد میشوند و امکان فساد در آنها بسیار پایین میآید. این در حالی است که امکان ماندگی یا حتی فساد در ماهیهای تازه به مراتب بیشتر گزارش شده است. این پژوهشگر یادآور شد: در ضمن اگر قصد خرید ماهی پرورشی هم دارید، بهتر است انواع زنده آنها را خریداری کنید تا از تازه بودنشان مطمئن باشید. وی خاطرنشان کرد: تمام موادغذایی از سبزیها و میوهها گرفته تا گوشت و لبنیات میتوانند به موادشیمیایی مختلفی آلوده باشند. ماهی هم از این قاعده مستثنی نیست و گونه زیادی از ماهیها حاوی جیوه هستند اما خوشبختانه متخصصان معتقدند که ریزمغذیهای بسیار فراوان و پرخاصیت موجود در گوشت ماهی، اثر جیوه را تا حد قابل قبولی در بدن کاهش میدهند. به همین دلیل حتی مصرف یک وعده ماهی جیوهدار در طول هفته هم مشکلی پیش نخواهد آورد منبع : باشگاه خبرنگاران |