سالانه بیش از دو میلیون تن گوشت سفید در کشور تولید می شود

سالانه بیش از دو میلیون تن گوشت سفید در کشور تولید می شود
اخبار شیلاتی

سالانه بیش از دو میلیون تن گوشت سفید در کشور تولید می شود

تعداد بازدید:۱۲۲ تعداد نظرات:۰

سالانه بیش از دو میلیون تن گوشت سفید در کشور تولید می شود
رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: سالانه بیش از دو میلیون تن گوشت سفید و 900 هزار تن تخم مرغ در نقاط مختلف کشور تولید می شود.
عباس رجایی در همایش ارتقاء کیفیت و کمیت تولید گوشت مرغ و توسعه زنجیره های تولید در اراک افزود: ارزش این تولیدات سالانه گوشت سفید و تخم مرغ کشور معادل 12 هزار و 250 میلیارد تومان است که برابر با اعتبار عمرانی یک سال کشور است.
وی، با ذکر اهمیت تولیدات واحدهای طیور کشور ادامه داد: این واحدها بیش از 300 هزار شغل برای جوانان سراسر کشور ایجاد کرده اند.

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید از واردات بی ضابطه محصولات دام و طیور به کشور جلوگیری شود.

وی ادامه داد : برای گسترش صنعت طیور در کشور تنها حمایت دولت و مجلس کافی نیست بلکه این خود تولیدکنندگان هستند که باید به فکر آینده کاری خود و در نهایت آاقتصاد میهن اسلامی باشند.

وی با بیان چهار مسئله مهم که در سال جاری در مجلس شورای اسلامی پیگیری شده، خاطرنشان کرد: باید سهم تولید از صندوق توسعه ملی به میزان 10 درصد به صورت ریالی به بخش کشاورزی تخصیص یابد.

رجایی گفت: 25 درصد منابع بانک های دولتی و بانک هایی که دولت 40 درصد با آنها سهیم است باید به کشاورزی اختصاص یابد و همچنین تاسیس شهرک های کشاورزی نوین و قرار دادن گوشت سفید و تخم مرغ درسبد محصولات راهبردی از مهمترین مسائلی است که مجلس شورای اسلامی و کمیسیون کشاورزی به آنها توجه ویژه دارد.

کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی یکی از کمیسیون های تخصصی خانه ملت است که برای انجام وظایف محوله در محدوده کشاورزی، منابع آب، دام و طیور، شیلات، محیط زیست و هواشناسی تشکیل می شود
منبع : خبرگزاری جمهوری اسلامی

کلیدواژه‌ها:
سالانه بیش از دو میلیون تن گوشت سفید در کشور تولید می شود
دیدگاه خود را بیان کنید