مسوول شیلات جهاد کشاورزی شهرستان بروجرد گفت: سالانه یک هزار و 300 تن گوشت سفید(ماهی) در بروجرد تولید و عرضه می شود. | |
اکبری افزود: این مقدار گوشت ماهی از 28مرکز پرورش ماهی سردآبی فعال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف می شود. | ![]() |
مسوول شیلات شهرستان بروجرد اظهار کرد: سرانه مصرف آبزیان در کشور حدود هشت کیلوگرم است و این در حالی است که سرانه مصرف ماهی در شهرستان بروجرد حدود 8/5 کیلوگرم می باشد. اکبری افزود: در حال حاضر ماهیان پرورشی موجود در بازار شامل قزلآلا، فیتوفاگ، کپور، آمور و بیگهد است که این دسته از آبزیان یا به صورت زنده(قزلآلا) و یا به صورت تازه در مراکز خرده فروشی عرضه میشوند. وی یکی از دلایل اصلی پایین بودن سرانه مصرف ماهی و فرآورده های دریایی در شهرستان بروجرد را کمبود مکان عرضه بهداشتی و استاندارد آبزیان و همچنین کمبود صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان عنوان کرد منبع : باشگاه خبرنگاران |