مدیر امور مرکز شیلات استان زنجان با اشاره به اینکه تولید آبزیان در استان زنجان در سه سال اخیر رشد داشته است گفت: در این میان تولید آبزی در استان در مجموع 30 درصد افزایش داشته و بالاترین رشد کشوری را دارد | |
محمود صیاد بورانی به میزان تولید آبزی در سال گذشته اشاره کردوافزود: در سال گذشته 9 هزار و 450 تن انواع ماهیان سردآبی و گرمابی در استان تولید شده است. وی اظهار داشت: از این میزان 7 هزار و 300 تن ماهیان سرد آبی و دو هزار و 135 تن ماهیان گرمابی تولید شده است. مدیر مرکز امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: تولید آبزی در استان زنجان نسبت به کشوری رشد داشته است. |
![]() |
صیاد بورانی گونه شاخص ماهیان سردآبی را ماهی قزل آلا و گونه شاخص ماهیان گرم آبی انواع کپور ماهیان را کپور علفخوار، کپور نقره ای، کپورسرگنده و کپور معمولی عنوان کرد.
وی گفت: تامین ماهی سالم و ارگانیک از سیاست های شیلات استان بوده که در این راستا تامین بچه ماهی سالم و بهداشتی به منظور جلوگیری از خوراندن آنتی بیوتیک در طول دوره پرورش از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان گفت: باوجود تنوع آب و هوايی، وجود منابع آبی مستعد، مطالعه پتانسيل های آبزی پروری استان، زنجان توليد انواع آبزيان با امكانات موجود را دارد و بیش از این هم تولید آبزی در استان رشد خواهد کرد. صیاد بورانی یادآور شد: استان زنجان یکی از مناطق مستعد كشور برای توسعه آبزی پروری است. وی در ادامه مصرف ماهی را در وعده غذایی بسیار مفید دانست و گفت: ماهی سرشار از ویتامین و فسفر بوده و ارزش غذایی به مراتب بالاتر از گوشت قرمز دارد. مدیر امور شیلات و آبزیان استان زنجان تصریح کرد: با اخذ استاندارد ISO كنترل كيفيت توسط دامپزشكی كشور صادرات انواع آبزيان به كشورهاي اروپايي نيز به خوبی در حال انجام است. صیاد بورانی گفت: این مرکز در سال آتی در راستای توسعه آبزی پروری در استان برنامه ها و اقدامات کارشناسی شده را در دستور کاریی خود دارد. |