رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: براساس افق دید ما طی چند سال آینده تولید آبزیانی از جمله ماهی در استان کردستان به 18 هزار تن میرسد. | |
ابراهیم حسننژاد در مراسم تجلیل از تولیدکنندگان برتر بخش کشاورزی استان کردستان در سنندج، اظهار کرد: ایجاد امنیت غذایی و تولید محصولات سالم از جمله اقداماتی است که این نهاد طی چند سال اخیر بهوسیلهی آزمایشگاههای خود دنبال کرده است. وی افزود: در بخش دامپروری با وجود اینکه بهلحاظ کمی شیر قابل توجهی در استان تولید میشود، اما بعلت نبود واحدهای بزرگ تولیدی این شیر باکیفیت نیست. |
![]() |
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به صدور مجوز برای چندین واحد گاوداری شیری، یادآور شد: در این راستا واحدهای 1000 رأسی و 2500 رأسی گاوداری شیری در استان کردستان در دست احداث هستند. حسننژاد با اشاره به اینکه استان کردستان در بحث طیور و تولید گوشت سفید در شمال غرب کشور مقام اول را دارد، افزود: گوشت سفید کردستان باید با کیفیت باشد تا بتوان آن را صادر کرد. وی اظهار امیدواری کرد بتوانیم در بخش طیور به یک ثبات قابل اطمینانی برسیم تا بتوانیم در بحث صادرات از آن استفاده کنیم. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان با اشاره به تولید 6500 تن گوشت سفید ماهی در استان، یادآور شد: هماکنون 500 صیاد در این بخش فعالیت میکنند و در آینده نیز با بهرهبرداری از سدهای آبی میتوان میزان حجم تولید گوشت آبزیان استان را افزایش قابل ملاحظهای داد. حسننژاد خاطرنشان کرد: براساس افق دید ما طی چند سال آینده تولید آبزیانی از جمله ماهی در استان کردستان به 18 هزار تن میرسد. وی با بیان اینکه بخش باغداری در کردستان، استعدادهای بسیار بزرگی دارد، افزود: سیاست این اداره ایجاد مجتمعهای باغی است که نیازمند همکاری مردم نیز هستیم. رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان یادآورشد: مجتمع باغداری با زیربنای 5000 هکتار در حال ساخت است که در مسیر خط انتقال سد آزاد قرار دارد. حسننژاد خاطرنشان کرد: استان کردستان در بحث تولید توتفرنگی برنامهی افزایش کمی آن را در دست دارد تا بتواند صنایع وابسته به آن را نیز در استان ایجاد کند. وی یادآور شد: هرچند توت فرنگی استان کردستان، کیفیت خوبی دارد اما این کیفیت در حدی نیست که در بحث صنایع وابسته به آن در استان سرمایهگذاری انجام شود منبع : خبرگزاری ایسنا |