کارگاه آموزشی یک روزه با عنوان بهداشت و بیماری های آبزیان با محوریت بیماری ویروسی (VHS) و شرکت 170 نفر از کارشناسان شیلات، دامپزشکی و آبزی پروران سردآبی استان توسط مدیریت شیلات استان همدان و همکاری اداره کل دامپزشکی و شرکت تولید خوراک آبزیان فرادانه در سالن اجتماعات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد. |
در این نشست مدیر شیلات استان ضمن خیر مقدم به مدعوین در سخنان کوتاهی به اهمیت رعایت اصول بهداشت و تغذیه مناسب در آبزی پروری به منظور جلوگیری از شیوع بیماری ها و دستیابی به تولیدات با کیفیت و کمیت مطلوب در آبزیان اشاره نمود. سپس کارشناسان شرکت فرادانه با پخش فیلم و ارائه گزارش از فرآیند تولید خوراک آبزیان و نحوه و ویژگی های تغذیه ماهیان سردآبی اطلاعات لازم در اختیار مدعوین و حضار قرار دادند. سلطانی یکی از اساتید برجسته متخصص بیماری های آبزیان به مدت دو ساعت با نمایش فیلم و و اسلاید ضمن توضیحات مبسوط در مورد بهداشت و بیماری های ماهی نکات و توصیه های مهمی در خصوص بیماری فوق الذکر به آبزی پروران ارائه نموده و در پایان با تشکیل پانل پرسش و پاسخ به سئوالات حاضرین پاسخ داده شد. منبع: روابط عمومی سازمان شیلات ایران |