مسئول آزمایشگاه ادارهکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: حجم صادرات مرغ منجمد، بلدرچین، پنجه و پای مرغ و همچنین ماهی در استان اصفهان در ۹ ماه امسال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. |
به نقل از روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی استان اصفهان، فاطمه ایمانیتبار با اشاره به عملکرد آزمایشگاههای این ادارهکل در 9 ماه امسال اظهار داشت: در 9 ماهه امسال، آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی این ادارهکل افزایش عملکرد 37 درصدی را در زمینه نمونههای صادراتی نسبت به مدت مشابه در سال قبل داشته است. وی افزود: در 9 ماهه سال 93 از تعداد حدود 200 مرکز بستهبندی، کشتارگاههای دام و طیور، کارخانجات تولید خوراک دام، طیور و آبزیان و بالغ بر 6 هزار واحد عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان، نمونههایی برای اخذ مجوز بهداشتی به آزمایشگاه این اداره کل ارسال شده است. |
مسئول آزمایشگاه ادارهکل دامپزشکی استان اصفهان از دلایل مهم افزایش 37 درصدی عملکرد آزمایشگاه این ادارهکل در زمینههای صادراتی را افزایش حجم صادرات از استان در سال جاری عنوان کرد و گفت: بیشترین موارد این آزمایشات مربوط به صادرات مرغ منجمد، پنجه و پای مرغ، ماهی، بلدرچین، آلایش مرغ همچون جگر و سنگدان، عسل برای اخذ مجوز بهداشتی از اداره قرنطینه و امنیت زیستی بوده است.
وی به وجود 5 آزمایشگاه همکار بخش خصوصی در زمینه کنترل کیفی مواد خام دامی صادراتی در استان اشاره کرد و افزود: عملکرد 9 ماهه سال جاری این آزمایشگاهها نیز نسبت به مدت مشابه در سال جاری افزایش 34 درصدی را نشان میدهد. مسئول آزمایشگاه ادارهکل دامپزشکی استان اصفهان خاطرنشان کرد: این ادارهکل علاوه بر این و با هدف ارائه خدمترسانی بهتر در راستای ارتقای بهداشت و سلامت در جامعه در بخشهای تشخیص بیماری از طریق آزمایشات دستگاهی مانند PCR و HPLC ، تشخیص مرغ بدون مصرف آنتی بیوتیک، سرولوژی دام و طیور، انگل شناسی، آنالیز شیمیایی مواد خدمات شایانی در استان ارائه میدهد. |