مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، سرانه مصرف آبزیان در اراک را 300 گرم بالاتر از میانگین کشور عنوان کرد. | |
حسن اکبری با بیان اینکه مصرف آبزیان نقش مهمی در سلامت مردم به خصوص کاهش انواع بیماریها مثل بیماریهای قلبی عروقی دارد، افزود: میانگین سرانه مصرف آبزیان در کشور 8.5 کیلوگرم بوده و این میزان در استان 7.8 کیلوگرم است. وی گفت: بر اساس مطالعات انجام شده در سال 1392 شهرهای اراک و ساوه به ترتیب با 8.8 و 8.7 کیلوگرم بالاترین میزان سرانه مصرف آبزیان و شهرهای خنداب و زرندیه با 608 کمترین میزان سرانه مصرف را به خود اختصاص میدهند. |
![]() |
اکبری از برنامهریزی برای برگزاری 12 جشنواره طبخ آبزیان در شهرهای استان مرکزی در صورت تامین اعتبار در سال جاری خبر داد و گفت: با برگزاری این جشنوارهها و کلاسهای آموزشی طبخ آبزیان انتظار داریم که سرانه مصرف آبزیان استان در سال جاری به 8 کیلوگرم افزایش یابد. منبع: ایسنا |