بیش از 5 هزار قطعه انواع ماهیان خاویاری در استان اصفهان تولید شده است |
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: تولید ماهیان خاویاری در سه مزرعه شهرستانهای فلاورجان ، آران وبیدگل و کاشان به صورت نمونه آغاز شده که این تعداد ماهی از لحاظ وزنی به رشد 30 درصدی رسیده است. |
آقای عباسی با اشاره به اینکه ماهیان خاویاری بعد از گذشت 10 سال به باردهی می رسند افزود: با بهره گیری از آب و هوا و منابع آبی مناسب زمینه پرورش گونه هایی از این نوع ماهیان مانند فیل ماهی، سیبری ، اوزون برون ، استرلیاد وچال باش فراهم شده است. وی میانگین وزن ماهیان تولیدی را 10 کیلوگرم عنوان کرد و گفت: ارزش ماهیان خاویاری علاوه بر گوشت،تخم آنها است که به مروارید سیاه مشهور است. خاویار که از گرانترین غذاهای جهان به شمار می رود یک ماده غذایی پرانرژی و مغذی حاوی پروتئین، املاح معدنی، چربی و ویتامینها است. منبع: واحد مرکزی خبر |