رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: در بحث امنیت غذایی فرهنگسازی برای مصرف گوشت سفید از اصلیترین اولویتهای این سازمان است و جشنوارههای غذا فرصتی مناسب برای ارائه اموزش و اگاهی به مردم در این زمینه است. | |
محمدرضا طلایی در حاشیه برگزاری دومین جشنواره غذای ایرانی در بوستان نرگس در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم، با اشاره به اینکه در بحث امنیت غذایی یکی از اصلیترین وظایف جهاد کشاورزی فرهنگسازی و ترویج استفاده از گوشت سفید است اظهار کرد: در این بحث شیلات و آبزیان در اولویت هستند و در این زمینه با تلاشهایی که در سطح استان انجام شده توانستیم با احداث استخرهای دو منظوره با تکنولوژی روز دنیا در پرورش ماهی قزل آلا حرکت قابل توجی را انجام دهیم. وی ادامه داد: در حال حاضر بیش از 120 تن ماهی غزلآلا با کیفیت در استان تولید میشود که شور بودن آب قم نیز در این کیفیت بیتاثیر نیست و بازار خوبی ایجاد شده است |
![]() |
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به برگزاری جشنواره غذای ایرانی و استقبال خوب خانوادهها از آن ابراز کرد: چنین جشنوارههایی میتواند به عنوان نقطه عطفی برای فرهنگسازی و بالارفتن مصرف گوشت سفید که مرتبط با امنیت غذایی جامعه است به شمار رود و بر این اساس در این جشنواره نیز سعی کردیم با برگزاری دورههای آموزشی طبخ آبزیان و آشنا کردن خانوادهها به ویژه بانوان با روشهای مختلف طبخ ماهی، این غذای مهم و حیاتی را بیش از پیش بر سر سفرهها حاضر کنیم.
طلایی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی دورههای مختلفی را به ویژه در روستاها به منظور آگاهی مردم از ثمرات استفاده از گوشت سفید برگزار میکند خاطرنشان کرد: امیدواریم با فرهنگسازی و افزایش مصرف گوشت سفید در جامعه، به سمت مصرف غذای سالم و مقوی و مورد نیاز بدن حرکت کنیم. |