ساوه رتبه نخست تولید ماهیان خاویاری استان مرکزی را به خود اختصاص داد

ساوه رتبه نخست تولید ماهیان خاویاری استان مرکزی را به خود اختصاص داد
اخبار شیلاتی

ساوه رتبه نخست تولید ماهیان خاویاری استان مرکزی را به خود اختصاص داد

تعداد بازدید:۱۴۱ تعداد نظرات:۰

ساوه رتبه نخست تولید ماهیان خاویاری استان مرکزی را به خود اختصاص داد
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: این شهرستان رتبه نخست تولید ماهیان خاویاری را در سطح استان مرکزی به خود اختصاص داد.
محمود رضا خلیلی افزود: با توجه به اینکه دمای آب برای پرورش ماهیان خاویاری نزدیک به دمای مور نیاز ماهیان گرم آبی است ، از این لحاظ ساوه محیط مناسبی برای پرورش این نوع ماهی دارد و همین امراین شهرستان را به یکی از بزرگترین تولید کنندگان ماهیان خاویاری در استان تبدیل کرده است.
وی، استرلیاد، سیبری و فیل ماهی را از جمله ماهیان خاویاری تولیدی در این شهرستان عنوان کرد و ادامه داد: سالانه 14 هزار و 500 کیلوگرم گوشت ماهیان خاویاری در این شهرستان تولید و به استان های همجوار ارسال می شود.
معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه با بیان اینکه تولید و پرورش ماهیان خاویاری از هفت سال پیش در این شهرستان آغاز شده، افزود: با توجه به دوره ده ساله تولید خاویار از زمان رها سازی بچه ماهی تا تولید، تا دو سال آینده تولید و صادرات این نوع ماهی از این شهرستان به خارج از کشور آغاز می شود.

وی افزود: عدم نقدینگی آبزی پروران، کمبود کلینیک تخصصی آبزیان و افت منابع آب از جمله مشکلات بخش شیلات در شهرستان ساوه است.

ماهی خاویار یا تاس ماهی در مجموع حدود 28 گونه دارد و فیل ماهی، اوزون برون، تاس ماهی ایرانی، تاس ماهی روسی و ماهی شیب از مهمترین انواع مآن است
منبع: ایرنا

کلیدواژه‌ها:
ساوه رتبه نخست تولید ماهیان خاویاری استان مرکزی را به خود اختصاص داد
دیدگاه خود را بیان کنید