هیئت رسانه ای کشورآذربایجان که چند روزی را در مازندران به سر می برد از مجتمع پرورش ماهیان خاویاری چپکرود جویبار بازدید کرد. |
در این بازدید گفتگوهای سازنده ای میان طرفین بازدید کنندگان و مدیریت این مجموعه انجام شد. اسحاق اسلامی مدیر مجتمع پرورش ماهیان خاویاری جویبار در این دیدار گفت: پرورش ماهیان خاویاری زحمت فراوانی داشته و نیاز به دانش فنی ودقت بالایی دارد. وی همچنین گفت: برای به بلوغ رسیدن ماهیان خاویاری و بهره برداری از خاویار آنها حدود ده سال زمان لازم است که در این سال ها باید با نهایت دقت بحث نگهداری و مراقبت انجام شود. |
هیئت رسانه ای آذربایجانی نیز علاقه مندی خود را نسبت به همکاری با این مجموعه دربحث اطلاع رسانی و برای سرمایه گذاری و نقش فعال در این فعالیت اقتصادی اعلام آمادگی کرد. گفتنی است مرکز پرورش ماهیان خاویاری جویبار سالانه 2 هزار تن گوشت و 30 تن خاویار تولید میکند که میتواند نقش مهمی در ارزآوری، کاهش فشار صید بر ذخایر طبیعی ماهیان خاویاری، تأمین نیاز بازار داخلی و حفظ جایگاه و ارزش خاویار ایران در بازار جهانی داشته باشد. منبع: روابط عمومی سازمان شیلات ایران |