تولید ماهی خوراکی در خراسان رضوی به بیش از شش هزار تن می رسد

تولید ماهی خوراکی در خراسان رضوی به بیش از شش هزار تن می رسد
اخبار شیلاتی

تولید ماهی خوراکی در خراسان رضوی به بیش از شش هزار تن می رسد

تعداد بازدید:۱۲۷ تعداد نظرات:۰

تولید ماهی خوراکی در خراسان رضوی به بیش از شش هزار تن می رسد
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده، امسال تولید ماهی خوراکی در استان به شش هزار و 240 تن می رسد.
محمد رضا مهدی زاده افزود: سال گذشته پنج هزار و 870 تن ماهی خوراکی در این استان تولید شد که چهار هزار و 606 تن ماهی سرد آبی و یک هزار و 264 تن ماهی گرم آبی بودند.
وی اظهار کرد: طی سه ماه ابتدای امسال نیز بیش از هزار تن ماهی خوراکی سردآبی و گرم آبی در این استان تولید شد.
وی گفت: به طور معمول بین 70 تا 75 درصد تولید ماهی خوراکی این استان را ماهی سرد آبی تشکیل می دهد و بیشترین ماهی سردآبی این استان ماهی قزل آلا و بیشترین تولید ماهی گرم آبی چهار نوع ماهی 'کپور'، 'آمور'، 'فیتوفاگ' و ماهی 'سرگنده' هستند.
وی بیان کرد: به طور معمول نیمه اول سال فصل رشد ماهی های گرم آبی است و عرضه این گروه از ماهیان در نیمه دوم سال صورت می گیرد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در زمینه تولید ماهی زینتی در استان نیز گفت: آمار تولید ماهی زینتی در سه ماه دوم سال قابل جمع بندی و قابل انتشار است.
وی افزود: پارسال سه میلیون و 227 هزار قطعه ماهی زینتی در این استان تولید شد که پیش بینی می شود این تعداد امسال به سه میلیون و 500 هزار قطعه برسد.
طی سال گذشته شهرستان های سبزوار، چناران و کلات به ترتیب رتبه های اول تا سوم را در زمینه تولید ماهی کسب کردند.
هم اکنون یک هزار و 135 مرکز پرورش ماهی در این استان فعالیت دارند
منبع: ایرنا

کلیدواژه‌ها:
تولید ماهی خوراکی در خراسان رضوی به بیش از شش هزار تن می رسد
دیدگاه خود را بیان کنید