صادرات 480 میلیون دلاری محصولات شیلاتی در سال گذشته

صادرات 480 میلیون دلاری محصولات شیلاتی در سال گذشته
اخبار شیلاتی

صادرات 480 میلیون دلاری محصولات شیلاتی در سال گذشته

تعداد بازدید:۱۴۴ تعداد نظرات:۰

صادرات 480 میلیون دلاری محصولات شیلاتی در سال گذشته
مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکتهای تعاونی تکثیر و پرورش میگو، ماهی و آبزیان از صادرات 480 میلیون دلاری محصولات شیلاتی کل کشور در سال گذشته خبر داد.
ارسلان قاسمی گفت: یکی از مشکلات اصلی ما این است که هنوز نتوانستیم به عضویت اتاق تعاون دربیاییم.
وی بها داده نشدن به تولید را یکی دیگر از مشکلات دانست و افزود: فقط حرف و شعار در این زمینه خوب انجام می شود اما حمایتی که به عنوان مثال باید از سوی نظام بانکی برای تولید صورت بگیرد، انجام نمی شود.
قاسمی تصریح کرد: سازمان های مسئول امر صادرات باید شرایط صادرات کالا و خدمات را فراهم کنند که این کار را انجام نمی دهند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکتهای تعاونی تکثیر و پرورش میگو، ماهی و آبزیان افزود: سیستم بوروکراسی در کشور ما مانعی برای تولید است.

وی با اشاره به سیاست های اقتصاد مقاومتی و اینکه مقام معظم رهبری در سیاست های اقتصاد مقاومتی، تولید از درون با نگاه به بیرون را مورد تاکید قرار داده اند، گفت: این نکته در سیاست های خرد و کلان اعمال نمی شود.

قاسمی از این موضوع که اتاق تعاون علیرغم حضور در مجامع تصمیم گیری کشور، مصوبه ای جهت رفع موانع تولید و صادارت تعاونی ها، قرار نمی دهد، انتقاد کرد.

وی افزود: بقیه دستگاهها نیز به همین ترتیب عمل می کنند و از این رو، ما از همه جا تحت فشار هستیم.

این تعاونگر با اشاره به حمایتی که باید از سوی سیستم بانکی از تولیدکنندگان صورت بگیرد، تصریح کرد: اگر سیستم بانکی سرمایه در گردش در اختیار تولید قرار ندهد، این بخش با مشکل مواجه می شود.

وی گفت: سرمایه گذاری در بخش کشاورزی جهت فن آوری نوین و افزایش بهره وری یکی دیگر از اقداماتی است که باید صورت بگیرد که در ما نزدیک به صفر است.

وی با اشاره به بحران آب در کشور، اظهار داشت: ما مدیریت بحران آب نداریم که این موضوع نیازمند سرمایه گذاری در بخش کشاورزی جهت فن آوری نوین است.

این مدیرعامل خواستار شد: دولت و اتاق تعاون باید با همدلی و وفاق گامهای اساسی و مفیدی را برای بهبود وضعیت بخش تعاون بردارند.

قاسمی افزود: در سال گذشته بالغ بر 650 هزار تن انواع ابزیان در کل کشور صید و پرورش شد.

وی در خصوص انتظارات خود برای بخش تعاون در برنامه ششم، تاکید کرد: تعاون در برنامه پنجم مغفول مانده و با این شرایط در برنامه ششم نیز مغفول خواهد ماند.

این فعال بخش تعاون گفت: توقع ما این است که برنامه ریزان در برنامه ششم، به بخش تعاون نگاه ویژه داشته باشند و جبران مافات کنند و حداقل زمینه تحقق سهم 25 درصدی را فراهم کنند
منبع: ایرنا

کلیدواژه‌ها:
صادرات 480 میلیون دلاری محصولات شیلاتی در سال گذشته
دیدگاه خود را بیان کنید