مدیرکل صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت از رشد 30 درصدی صادرات آبزیان در سال جاری خبر داد. | |
مهدی صادقینیارکی در گردهمایی سندیکای صنعت کنسرو ایران در اصفهان با بیان اینکه صنعت غذایی ایران عاری از افزودنیهای نگه دارنده است، اظهار کرد: مراحل تولید محصولات به گونهای است که در غالب اتوکلاو و پاستورازیسیون کاملا سترون میشود و با این اقدام حتی تا یک سال بدون اضافه کردن کمترین ماده نگه دارنده قابل مصرف است. وی با اشاره به اینکه محصولات کنسروی ایران کاملا طبیعی است و تحت پروسه کنترل شده و رعایت استانداردهای لازم تولید و توزیع میشود، تصریح کرد: کنسروهای ماهی ایران کاملا سالم است و هیچگونه ایرادی ندارد و مردم با خیال آسوده از مواد کنسروی استفاده کنند. |
![]() |
مدیرکل صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی وزارت صنعت، معدن و تجارت به رشد 30 درصدی صادرات صنعت آبزیان کشور در سال جاری اشاره کرد و افزود: هدفگذاری برای سال جدید 3 میلیارد دلار ارزش صادرات صنایع غذایی بوده و این میزان رشد متوازن، برای افق 1404 نیز هدفگذاری شده است.
وی یادآور شد: قطعا بر اساس بازنگری عملکرد سال گذشته برنامه 10 ساله رشد و توسعه صنعت غذا اعلام میشود ضمن اینکه برگزاری کمیتههای فنی به ارتقای کیفیت و کاهش قیمت تمام شده محصولات کمک میکند. صادقینیارکی همچنین درباره صادرات کنسروهای گوشتی و غیر گوشتی طی یک سال اخیر بیان کرد: در سال گذشته حاصل صادرات صنایع کنسروی کشور 52 میلیارد دلار بوده است. وی بازارهای هدف صادرات محصولات غذایی ایران را کشورهای منطقهای همچون افغانستان، آسیای میانه و عراق اعلام و اضافه کرد: با لجستیک مناسبی که در زمینه کاهش تمام شده انجام میشود به دنبال صادرات به کشورهای آفریقایی هستیم. |