افزايش ميزان توليد ماهي در اردبيل تا 20هزار تن

افزايش ميزان توليد ماهي در اردبيل تا 20هزار تن
اخبار شیلاتی

افزايش ميزان توليد ماهي در اردبيل تا 20هزار تن

تعداد بازدید:۱۴۱ تعداد نظرات:۰

افزايش ميزان توليد ماهي در اردبيل تا 20هزار تن
مدیرکل شیلات و آبزیان استان اردبیل از افزایش میزان تولید ماهی در این استان به 20 هزار تن در سه سال آینده خبر داد.
میرآرمان واعظی گفت: هم اکنون سالانه هفت هزار تن انواع ماهی در استان تولید می شود و اردبیل در زمینه تولید آبزیان از مناطق برتر غیر ساحلی کشور است.
وی اظهار کرد: از مجموع هفت هزار تن ماهی تولید شده سالانه در استان دو هزار و 500تن مربوط به مشگین شهروهزارتن در پارس آباد است و این دوشهرستان در این زمینه تولید آبزیان رتبه اول ودوم استان را دارند.
وی با اشاره به وجود 222 استخر پرورش ماهیان سردابی و 28استخر پرورش ماهیان گرمابی درمشکین شهرو36 واحد پرورش ماهی گرم آبی و سرد آبی با تولید سالانه یک هزار و 380 تن درپارس‌آباد گفت: تولیدات ماهی استان اردبیل علاوه بر عرضه م در بازار استان، حجم قابل توجهی از تولیدات این منطقه به استان های همجوار نیز صادر می شود.
وی با بیان اینکه به برکت وجود رودهای دائمی و فصلی و همچنین کانال های بزرگ آبیاری و اقلیم مناسب، در مناطق مختلف استان،اردبیل قطب پرورش و تولید ماهی در کشور شده است افزود: اجرای طرح‌های پرورش آبزیان سردابی و گرمابی در این استان علاوه بر سود آوری برای منطقه، زمینه اشتغال دهها نفر سرانه مصرف ماهی را به هفت کیلوگرم رسانده که فاصله چندانی با استاندارد جهانی ندارد
منبع: واحد مرکزی خبر

کلیدواژه‌ها:
افزايش ميزان توليد ماهي در اردبيل تا 20هزار تن
دیدگاه خود را بیان کنید