راه اندازی کلینیک تخصصی آبزیان در لرستان

راه اندازی کلینیک تخصصی آبزیان در لرستان
اخبار شیلاتی

راه اندازی کلینیک تخصصی آبزیان در لرستان

تعداد بازدید:۱۴۳ تعداد نظرات:۰
راه اندازی کلینیک تخصصی آبزیان در لرستان
مدیرکل شیلات لرستان شیلات لرستان از راه اندازی کلینیک دامپزشکی(کلینیک تخصصی آبزیان) در استان خبر داد

مهندس کیارش بیرانوند اظهار کرد: هفته گذشته با هماهنگی و همراهی رییس سازمان شیلات ایران، وزیر شیلات نروژ و 80 شرکت سرمایه گذاری با حضور مدیران و کارشناسان شرکتهای خارجی در خصوص سرمایه گذاری در بحث مراکز تکثیر و پرورش آبزیان در تهران نشستهای فنی و ویژهای داشتیم.

وی اضافه کرد: در این جلسه بنا شد این شرکتهای خارجی در بحث مراکز تکثیر و پرورش آبزیان در لرستان مشارکت ویژهای داشته باشند

بیرانوند یادآور شد: همچنین در حاشیه این جلسه یک شرکت فرانسوی نیز برای راه‌اندازی کلینیک دامپزشکی(کلینیک تخصصی آبزیان) در لرستان اعلام آمادگی کرد.

مدیرکل شیلات لرستان بیان کرد: شرکتهای داخلی نیز از سرمایهگذاری در بخش شیلات لرستان استقبال کردند و بنا شد یک شرکت داخلی بر اساس ماده 27 مجتمعهای شیلاتی در لرستان را خریداری کند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین یک شرکت داخلی دیگر نیز برای پرورش 1000 تن ماهی در قفس در لرستان اعلام آمادگی کرد

منبع : ایسنا

کلیدواژه‌ها:
راه اندازی کلینیک تخصصی آبزیان در لرستان
دیدگاه خود را بیان کنید