رهاسازی 400 هزار قطعه بچه ماهی سردابی در استخرهای کشاورزی یزد

رهاسازی 400 هزار قطعه بچه ماهی سردابی در استخرهای کشاورزی یزد
اخبار شیلاتی

رهاسازی 400 هزار قطعه بچه ماهی سردابی در استخرهای کشاورزی یزد

تعداد بازدید:۱۵۰ تعداد نظرات:۰
رهاسازی 400 هزار قطعه بچه ماهی سردابی در استخرهای کشاورزی یزد

مدیر شیلات و آبزیان یزد از رهاسازی 400 هزار قطعه بچه ماهی سردابی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی این استان خبر داد.

محمد مهدی شطرنجی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا وزن این بچه ماهی ها را 15 تا 20 گرم بیان کرد و افزود: ماهی های رهاسازی شده از نوع قزل الای رنگین کمان است.
وی با بیان اینکه رهاسازی انواع ماهیان پرورشی به نوع منبع آبی، میزان دبی و خصوصیات کیفی آب و شرایط اقلیمی منطقه بستگی دارد اظهار کرد: پیش بینی می شود تا پایان فصل رهاسازی 800 هزار قطعه بچه ماهی دیگر رهاسازی شود.

شطرنجی دوره پرورش این گونه ماهیان را شش ماهه اعلام و گفت: با شروع فصل بهار برداشت این گونه ماهیان از استخرها آغاز می شود.
وی اضافه کرد: در سالجاری با توجه به شیوع بیماری VHS در کارگاههای تکثیر و پرورش کشور، توزیع بچه ماهی زیر نظارت مدیریت شیلات و با ارائه گواهی سلامت ماهیان از دامپزشکی انجام می شود.
مدیر شیلات و آبزیان یزد از آبزی پروران خواست از خرید بچه ماهی بدون گواهی سلامت خوداری کنند.
وی تعداد دارندگان مجوز فعالیتهای شیلاتی ماهیان سردابی افزون بر 600فقره بیان کرد و گفت: تمام کشاورزان دارای استخر آب کشاورزی به منظور استفاده دو منظوره از استخر موجود در مزارع خود ، بهره برداری اقتصادی و تولیدی غذای سالم می توانند در امر آبزی پروری اقدام کنند.
مدیر شیلات و آبزیان یزد میزان سرانه مصرف ماهی در استان، ایران و جهان به ترتیب 7.5 ، 8.5 و 18.9 کیلوگرم بیان کرد.
در سالجاری 380 تن ماهی گرمابی در این استان تولید شد، ماهیان گرمابی استان از گونه کپور ماهیان شامل معمولی ، علفخوار یا امور و کپور نقره ای بود.
در استان یزد همچنین ماهی خاویاری، ماهی سفید، کپور ماهیان، ماهی قزل آلا، ماهی تیلاپیا و بسیاری از گونه های دیگر پرورش داده می شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه‌ها:
رهاسازی 400 هزار قطعه بچه ماهی سردابی در استخرهای کشاورزی یزد
دیدگاه خود را بیان کنید