سرپرست شیلات جاسک گفت:18هزار تن انواع ماهی از ابتدای سالجاری در آبهای این شهرستان صید شد که نسبت به همسنجی پارسال 10درصد افزایش نشان می دهد. |
علی رمضانی نظارت مستمر بر صید وجلوگیری از صید بی رویه ، را علت افزایش صید در این شهرستان ظرف مدت یاد شده اعلام کرد. وی ادامه داد: پنج هزار صیاد ، بوسیله 950 فروندلنج وقایق ، صید ماهی را به روش های گوشگیر و انتظاری، پرساین ، قلاب یا تراولینگ وترال میانی در 120 مایلی( 222 کیلومتری) صیدگاه توجک تا رأس میدانی کار صید این ماهیان را بر عهده داشتند |
سرپرست شیلات جاسک خاطرنشان کرد: عمده ماهیان صید شده توسط صیادان تلاشگر جاسک از نوع صنعتی مانند گیدر، زرده و هوور یا تجاری مانند میش، قطر، شیر، سنگسر، هامور ،سرخو و ساردین است. رمضانی یاد آور شد: بیش از 90 درصد ماهیان صنعتی برای تبدیل به کنسرو به کارخانه ی فرآوری هرمزگان و استان های سیستان و بلوچستان، فارس، اصفهان، کرمان و خوزستان ارسال و10 درصد دیگر نیز وارد بازارهای ماهی فروشی هرمزگان می شود. وی با بیان اینکه جاسک رتبه دوم صید ماهیان صنعتی را پس از چابهار در کشور دارد ، خاطرنشان کرد: این شهرستان به علت نزدیکی به دریای عمان و اقیانوس هند یکی از قطب های مهم تولید و استحصال ماهی در جنوب کشور است. شهرستان جاسک با 51 هزار نفر جمعیت در 300 کیلومتری شرق بندرعباس واقع است منبع: ایرنا |