| ماهی قرمز به عنوان زینتبخش سفره نوروزی، نمادی از شادابی و پویایی است که در سفره هفت سین ایرانیان جایگاه ویژهای دارد که به گفته مسئولان سازمان دامپزشکی، امسال هیچ بیماری مشترکی در مراکز تکثیر و پرورش ماهی قرمز مشاهده نشده و اگر این آبزی از نظر بهداشتی شرایط مساعدی داشته باشد شش تا هشت سال عمر میکند | |
| ماهی قرمز به عنوان زینتبخش سفره نوروزی، نمادی از شادابی و پویایی است که در سفره هفت سین ایرانیان جایگاه ویژهای دارد که به گفته مسئولان سازمان دامپزشکی، امسال هیچ بیماری مشترکی در مراکز تکثیر و پرورش ماهی قرمز مشاهده نشده و اگر این آبزی از نظر بهداشتی شرایط مساعدی داشته باشد شش تا هشت سال عمر میکند.گرچه ماهی قرمز برگرفته از فرهنگ چینی است، اما ایرانیها سالهاست این آبزی را در سفرههای هفتسین خود میگذارند و سال نو را با آن آغاز میکنند که البته نگهداری بهداشتی ماهی قرمز به عنوان سالمترین موجود در میان حیوانات خانگی راه و روش اصولی دارد که به گفته امرالله قاجاری - مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی - اگر ماهیان قرمز در شرایط معمولی و مناسب از نظر بهداشتی نگهداری شوند شش تا هشت سال عمر میکنند.وی در این باره به خبرنگار ایسنا گفت: ماهی قرمز موجودی است که انسانها به نگهداری آن علاقه دارند و به ویژه آن را در ایام عید خریداری میکنند. این گونه آبزی یکی از سالمترین موجوداتی است که از نظر سلامت، قابلیت نگهداری دارد چراکه کمترین بیماری مشترک بین انسان و این موجود آبزی وجود دارد و امسال هیچ بیماری مشترکی در مراکز تکثیر و پرورش ماهی قرمز مشاهده نشده است | |
|
شرایط نگهداری مطلوب ماهی قرمز منبع : ایسنا |
