معاون هماهنگی امور اقتصادی و بین الملل استاندار هرمزگان با تاکید بر ضرورت پیشگیری از خام فروشی ماهی، گفت: کامل نبودن زنجیره تولید، بازاریابی و تعیین بازار هدف، از چالش های پیش روی صنعت شیلات استان و کشور است. |
|
عباس شیرخانلو روز چهارشنبه در نخستین جشن ملی ساردین ماهیان در جزیره قشم در گفت و گو با ایرنا، افزود: بی شک برای افزایش ارزش افزوده در صنعت شیلات باید با تکمیل صنایع پایین دستی در حوزه فرآوری و بسته بندی ماهی، از خام فروشی ساردین ماهیان و تبدیل آنها به پودر ماهی خودداری کرد. وی با بیان اینکه 15 درصد ارزش افزوده صنعت شیلات کشور از هرمزگان به دست می آید، گفت: سهم استان از ارزش افزوده تولید ناخالص بخش کشاورزی کشور نیز بیش از 14 درصد است |
![]() |
شیرخانلو ادامه داد: در چارچوب تاکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر توسعه صنایع دریامحور، هدف گذاری مناسبی در برنامه ششم توسعه برای توسعه حوزه شیلاتی کشور انجام شده است و به صورت جدی دنبال می شود. منبع : ایرنا |