مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: استان مرکزی با میانگین سرانه مصرف 7.8 کیلوگرم رتبه 14 کشوری در بین استانهای ساحلی و رتبه هشتم را در بین استانهای غیرساحلی دارد |
|
حسن اکبری در اراک اظهار داشت: استان مرکزی با میانگین سرانه مصرف 7.8 کیلوگرم رتبه 14 کشوری در بین استانهای ساحلی و رتبه هشتم را در بین استانهای غیرساحلی دارد. وی با اشاره به متوسط 19.7 کیلوگرم سرانه مصرف آبزیان در دنیا گفت: میانگین سرانه مصرف آبزیان در دنیا 2.5 برابر استان و دو برابر کشور بوده بر همین اساس با توجه به تاکید سازمان بینالمللی فائو مبنی بر اینکه در ترکیب غذایی مورد استفاده افراد باید 30 تا 35 درصد از گوشت مصرفی از آبزیان تامین شود. |
![]() |
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی با بیان اینکه هدفگذاری استان در پایان برنامه ششم برای استان حدود 11 کیلوگرم است، ادامه داد: آبزیان باید به عنوان یک غذای سالم و پایدار در ترکیب غذایی افراد قرار گیرد. وی به برگزاری 40 دوره آموزشی طبخ آبزیان تا پایان سال جاری در سطح استان اشاره کرد و افزود: با آموزش روشهای مختلف طبخ آبزیان، برگزاری جشنوارههای غذایی آبزیان، متنوع کردن عرضه محصولات شیلاتی در مغازهها و فروشگاهها، روی آوردن به سمت عرضه فرآوردههای جدید آبزیان و عادتسازی به تغذیه آبزیان از دوران نوجوانی میتوان سرانه مصرف آبزیان را به شکل چشمگیری افزایش داد. منبع : فارس |