رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان البرز گفت: مردم باید مسایل بهداشتی در مورد نگهداری ماهی قرمز را رعایت کنند. | |
هوشنگ شهریاری، با تاکید بر ضرورت رعایت مسایل بهداشتی در امر نگهداری ماهی قرمز سفره هفت سین، اظهار کرد: مردم باید در جهت پیشگیری از بروز بیماری های مشترک، نهایت رعایت کامل بهداشت را به عمل آورند. وی افزود: با توجه به فرا رسیدن روزهای پایانی سال و تهیه ماهی قرمز از سوی خانواده ها برای سفره هفت سین، توصیه می شود مردم و به خصوص کودکان از دست زدن به این نوع از ماهیان و نیز ضد عفونی کردن ظروف نگهداری آن خودداری کنند. |
![]() |
شهریاری بیان کرد: مناسب ترین دما برای پرورش ماهی قرمز بین 10 تا 25 درجه سانتی گراد است و در دمای بالاتر از آن، این نوع ماهی ها آسیب پذیر بوده و تغییر ناگهانی دما نیز منجر به مرگ آنها می شود. منبع : خبر آنلاین |