سرانه 45 صدم درصدی اصفهانی ها در مصرف ماهی

سرانه 45 صدم درصدی اصفهانی ها در مصرف ماهی
اخبار شیلاتی

سرانه 45 صدم درصدی اصفهانی ها در مصرف ماهی

تعداد بازدید:۱۴۰ تعداد نظرات:۰
سرانه 45 صدم درصدی اصفهانی ها در مصرف ماهی
سهم اصفهانی ها در مصرف ماهی فقط 45 صدم درصد در سال است
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در حالی که سرانه مصرف در بسیاری از کشورهای جهان 20 کیلوگرم است.
محمدرضا عباسی علت مصرف کم را آشنا نبودن مردم با پخت ماهی ،در آمد کم اقشار مردم ، دسترسی کم به منابع فروش وآشنا نبودن مردم با ماهیان آبزی بیان کرد

عباسی با بیان اینکه مصرف ماهی و روغن ماهی سبب افزایش ظرفیت ذهنی و هوشی کودکان می شودگفت: مصرف دو بار ماهی در هفته می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را 50 تا 70 درصد کاهش دهد و از خطر مرگ های زودرس جلوگیری کند.
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان توصیه کرد:شهروندان از خرید ماهی بدون پودر یخ و سرد ساز خودداری کنند.
استان اصفهان دارای 1372 واحد شیلات با تولید 4180 تن ماهی گرم آبی و سرد آبی ، تولید 831 تن ماهی است

منبع : صدا و سیما

کلیدواژه‌ها:
سرانه 45 صدم درصدی اصفهانی ها در مصرف ماهی
دیدگاه خود را بیان کنید