سهم اصفهانی ها در مصرف ماهی فقط 45 صدم درصد در سال است |
مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: در حالی که سرانه مصرف در بسیاری از کشورهای جهان 20 کیلوگرم است. محمدرضا عباسی علت مصرف کم را آشنا نبودن مردم با پخت ماهی ،در آمد کم اقشار مردم ، دسترسی کم به منابع فروش وآشنا نبودن مردم با ماهیان آبزی بیان کرد |
عباسی با بیان اینکه مصرف ماهی و روغن ماهی سبب افزایش ظرفیت ذهنی و هوشی کودکان می شودگفت: مصرف دو بار ماهی در هفته می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را 50 تا 70 درصد کاهش دهد و از خطر مرگ های زودرس جلوگیری کند. منبع : صدا و سیما |