25نفر از بانوان میبدی با حضور در این دوره آموزشی دو ماهه با طبخ انواع آبزیان آشنا شدند |
|
دوره آموزش تربیت مربی طبخ آبزیان در میبد برگزار شد.
کارشناس ترویج جهادکشاورزی میبد گفت:25 نفر از بانوان میبدی با حضور در این دوره آموزشی دو ماهه با طبخ انواع آبزیان آشنا شدند. سمیه اسماعیلی افزایش مصرف سرانه ماهی و آبزیان درشهرستان میبد را از هاداف برگزاری دوره آموزشی طبخ آبزیان اعلام کرد. |
![]() |
وی با اشاره به اینکه شرکت کنندگان دراین دوره گواهینامه مربی طبخ آبزیان دریافت می کنندافزود: قلیه ماهی ،کباب کوبیده ماهی ،شینسل ماهی ،پیتزا ماهی ،لازانیا ماهی ،کوکوسبزی ماهی ،کراکت ماهی ،بنیه ماهی ،اسنک ماهی ،ماهی شکم پر،کوکوی اشبل ماهی ،هواری پلو ،ماکارونی ماهی ،ساندویچ ماهی ،استامبولی ماهی ،میگو کباب ،میگوپفکی ،پیراشکی میگو و میگو پلو از جمله غذاهایی بود که شرکت کنندگان نحوه طبخ آن را فرا گرفتند. منبع : صدا و سیما |