مسوول اداره بهداشت و مدیریت بیماری های آبزیان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با هشدار در زمینه احتمال شیوع بیماری 'وی.اچ.اس' در فصل سرما در سطح مزارع پرورش ماهی گفت: پرورش دهندگان ماهیان سردابی از دستکاری غذای ماهی خودداری کنند. |
|
دکتر پگاه رستمی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دستکاری غذای ماهی موجب استرس و حساس شدن ماهی به این بیماری می شود. |
![]() |
رستمی افزود: ماهی در هر سنی باشد در معرض ابتلا به این بیماری است ولی باید گفت که این بیماری مشترک نیست و برای انسان بی خطر است. منبع : ایرنا |