ادعای آبگیری 63 درصدی هور‌العظیم به افسانه می‌ماند تا واقعیت

ادعای آبگیری 63 درصدی هور‌العظیم به افسانه می‌ماند تا واقعیت
اخبار شیلاتی

ادعای آبگیری 63 درصدی هور‌العظیم به افسانه می‌ماند تا واقعیت

تعداد بازدید:۱۴۵ تعداد نظرات:۰
ادعای آبگیری 63 درصدی هور‌العظیم به افسانه می‌ماند تا واقعیت

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر حدود 60 الی 70 هزار هکتار از مساحت هور‌العظیم آبگیری نشده و این محدوده به کانون اصلی تولید ریزگرد‌ها تبدیل شده است.

جواد کاظمی‌نسب (الباجی) در اهواز، با اشاره به ادعای معاون رئیس جمهور و ریاست سازمان محیط زیست کشور مبنی بر آبگیری 62 درصدی تالاب هور‌العظیم، اظهار کرد: نمایندگان خوزستان هیچ‌گاه بر ادعای خانم ابتکار در‌خصوص آبگیری هور‌العظیم صحت نگذاشته و با توجه به بازدید میدانی و همچنین گزارش‌های مستند متخصصان حوزه تالاب‌ها این ادعا بیشتر به یک افسانه می‌ماند تا یک واقعیت باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر حدود 60 الی 70 هزار هکتار از مساحت هور‌العظیم آبگیری نشده و این محدوده به کانون اصلی تولید ریزگرد‌ها تبدیل شده است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی توضیح داد:‌‌ همان بخشی‌هایی که مدعی آبگیری آن‌ها شده‌اند، از زه‌آب‌های نیشکر اشباع شده که طبق اظهار نظر مدیرکل امور تالاب‌ها در بازدید میدانی 4 آبان‌ماه این زه‌آب‌ها باعث مسموم‌شدن آب هور و زمینه‌ساز مرگ آبزیان و گونه‌های مختلف گیاهی و پرندگان شده است.

کاظمی‌نسب (الباجی) متذکر شد: دریچه‌های 4 و 5 تالاب هورالعظیم برای جاده‌سازی غیر‌مجاز شرکت‌های نفتی عملا بسته شده و سبب خشک شدن بخش‌های وسیعی از محدوده هور‌العظیم در شهرستان هویزه شده است.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار امید واری کرد: مسئولان محترم در اظهار نظرهای خود به شعور مردم و کار‌شناسان احترام بگذارند.

وی افزود: به‌طور حتم به این شیوه مصاحبه کردن و اظهار نظر مسؤولان نمی‌تواند واقعیت‌های تلخ محیط‌ زیست خوزستان را وارونه جلوه دهد.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: چنانچه مسؤولی در استان گزارش‌هایی خلاف واقعیت از شرایط اسفبار هور‌العظیم به مرکز داده‌اند بازخواست خواهند شد و مردم عزیز خوزستان مطمئن باشند نمایندگان‌ها با دقت مراتب امور را رصد می‌کنند و پیگیر این اظهارت فاقد صحت خواهند بود

منبع : فارس

کلیدواژه‌ها:
ادعای آبگیری 63 درصدی هور‌العظیم به افسانه می‌ماند تا واقعیت
دیدگاه خود را بیان کنید