سالانه ۶۰ هزار تن انواع آبزیان در استان بوشهر صید می‌شود

سالانه ۶۰ هزار تن انواع آبزیان در استان بوشهر صید می‌شود
اخبار شیلاتی

سالانه ۶۰ هزار تن انواع آبزیان در استان بوشهر صید می‌شود

تعداد بازدید:۱۶۲ تعداد نظرات:۰
سالانه ۶۰ هزار تن انواع آبزیان در استان بوشهر صید می‌شود

مسئول صید اداره کل شیلات استان بوشهر گفت: سالانه ۶۰ هزار تن انواع آبزیان در استان بوشهر صید می‌شود

سید عزیز مهدوی ظهر دوشنبه در نشست با کارشناسان صید شیلات استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در عرصه صید دارای ظرفیت بالایی است و سالانه بیش از ۶۰ هزار تن انواع آبزیان در استان بوشهر صید می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اغلب شهرستان‌های استان بوشهر با خلیج فارس همجوار هستند، اضافه کرد: بخش زیادی از مردم استان بوشهر در عرصه صید و صیادی و مشاغل مرتبط با دریا فعالیت دارند.

مهدی ادامه داد: هم‌اکنون در آب‌های استان بوشهر بیش از ۵۰۰ شناور صیادی سنتی به صید می پردازند که تجهیزات و سیستم ماهواره‌ای ارتباط و ردیابی ندارند و با مشکلات متعددی روبرو می‌شوند.

مسئول صید اداره کل شیلات استان بوشهر از برنامه‌ریزی برای ارتقای ایمنی و افزایش امنیت تردد شناورهای صیادی در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در همین راستا شناورهای صید سنتی به سیستم ردیاب ماهواره‌ای تجهیز می‌شود.

وی از آغاز نصب این سیستم‌ها در آینده نزدیک با مشارکت مالکان شناورها خبر داد و افزود: یکی از اهداف نصب این سیستم‌ها کاهش عبور از مرزهای دریایی است که در گذشته مشکلات زیادی را در پی داشته است.

مهدوی افزود: این شناورها به دو روش تجهیز می‌شوند که در سیستم تلفن همراه اول تا محدوده ۳۰ کیلومتر دور از ساحل پوشش می‌دهد و به صورت نیمه آنلاین است و سیستم ماهواره‌ای ارتباط و ردیابی شناور به صورت آنلاین و کل محدوده‌های دریا است

منبع : مهر

کلیدواژه‌ها:
سالانه ۶۰ هزار تن انواع آبزیان در استان بوشهر صید می‌شود
دیدگاه خود را بیان کنید