رئیس اداره دامپزشکی البرز از ساماندهی مراکز عرضه آبزیان به منظور جلوگیری از بروز برخی بیماری ها در سطح این شهرستان خبر داد | |
علی آقاجان نیا معلم با اشاره به جداسازی عرضه ماهیان زنده و صید شده در مراکز فروش، گفت : برخی افراد به دلیل تشخیص ندادن تازه و زنده بودن ماهی، آن را مصرف نمی کنند اما با اجرای این طرح ضمن اطمینان بخشیدن به مصرف کنندگان، نظارت های مستمر بر نحوه عرضه به منظور بالا رفتن سرانه مصرف این ماده غذایی، صورت می گیرد |
![]() |
آقاجان نیا ضمن توصیه به شهروندان برای تهیه ماهی سالم در فصل گرما، گفت: بو، حالت فلس ها و پولک های ماهی، شکل بدن، چشم ها و حالت آبشش آن در تهیه ماهی سالم بسیار تاثیرگذار است و خریداران باید به این مساله توجه ویژه داشته باشند. منبع : باشگاه خبرنگاران |