ماهی تیلا پیا در مقایسه با ماهیانی که در کشور تولید می شود کیفیت پایینی دارد که امیدواریم افزایش تعرفه و افزایش قیمت، منجر به کاهش مصرف این محصول شود. | |
ماهی تیلاپیا با ورود به کشورجایگاه ویژهای در بازار مصرف آبزیان به خود اختصاص داده و در سفرههای ایرانی جای خود را باز کرده است؛ آبزی ای که تا چند سال پیش اسمش به گوش کمتر کسی خورده بود، در سال گذشته سهمش از واردات به ایران به بیش از 10 هزار تن رسیده و ارزش دلاری این واردات طبق گفته مدیرعامل اتحادیه تکثیر و پرورش و صادرات آبزیان به 40 میلیون دلار رسیده است |
![]() |
براساس این گزارش مدتهاست حرف و حدیث زیادی پشت سر تیلاپیا هست و بر اساس آخرین تحقیقات مصرف مکرر این ماهی خطرناک بوده اما در مورد مصرف غیرمداوم آن هنوز موردی اثبات نشده ؛ عده ای از کارشناسان آن را به عنوان یک ماهی با قیمت و ارزش غذایی پایین که سلامت مردم جامعه را نشانه رفته است یاد می کنند، برخی دیگر هم به قدمت پرورش 4 هزار ساله آن و اینکه در بیش از 130 کشور دنیا پرورش داده و به تمام جهان صادر میشود،اشاره می کنند. در ابتدای ماجرا طبق معمول همیشه که بعضی از مسئولان از زیر بار جواب دادن شانه خالی می کنند، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت آبزیان شیلات ایران نیز همین روال را در پیش گرفت و بعد از تماسهای مکرر خبرنگار ما حتی به صورت تلفنی هم موفق به برقراری ارتباط نشد و پاسخی دریافت نکرد و روز اول این پیگیری ها بدون نتیجه گذشت. منبع : باشگاه خبرنگاران |