آمادگی برای صدور مجوز پرورش ماهی در سدهای خراسان شمالی

آمادگی برای صدور مجوز پرورش ماهی در سدهای خراسان شمالی
اخبار شیلاتی

آمادگی برای صدور مجوز پرورش ماهی در سدهای خراسان شمالی

تعداد بازدید:۱۶۵ تعداد نظرات:۰
آمادگی برای صدور مجوز پرورش ماهی در سدهای خراسان شمالی

مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی خراسان‌شمالی گفت: شیلات استان برای صدور مجوز پرورش ماهی در سدهای غیرشرب خراسان شمالی آمادگی دارد

غلامرضا حجی‌پور امروز در بجنورد اظهار کرد: در سال اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل اولویت اصلی شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی خراسان‌شمالی توسعه پرورش ماهی در قفس‌ و در سدها غیر شرب را در برنامه کاری دارد.

وی گفت: در این راستا آمادگی برای صدور مجوز پرورش ماهی در سدهای غیر شرب خراسان شمالی وجود دارد.

مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی خراسان‌شمالی افزود: بر همین مبنا با هماهنگی‌های شرکت آب منطقه‌ای استان در مخزن سدهای چری،گلول و همچنین با آماده شدن سد بش قارداش امکان پذیر است.

وی گفت: این طرح‌ها در قالب پرورش ماهی در قفس از سوی سرمایه‌گذاران استان در بخش شیلات اجرا می شود.

مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی خراسان‌شمالی بیان داشت: از این‌ رو سرمایه‌گذاران در این بخش می‌توانند ضمن ارائه درخواست به شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی خراسان‌شمالی و آب منطقه‌ای ضمن تنظیم قرارداد و انجام روال قانونی، طرح خود را اجرایی کنند.

وی گفت: شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی خراسان‌شمالی، توسعه پرورش ماهی در استان را از طریق ورود سرمایه‌گذاران در اولویت کاری خود دارد.

مدیر شیلات و امور آبزیان جهادکشاورزی خراسان‌شمالی اظهار کرد: این برنامه با هدف افزایش تولید و مصرف ماهی در استان انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون سرانه مصرف ماهی در استان 7.1 کیلوگرم است که نسبت به میانگین کشوری پایین‌تر است

منبع : فارس

کلیدواژه‌ها:
آمادگی برای صدور مجوز پرورش ماهی در سدهای خراسان شمالی
دیدگاه خود را بیان کنید