مدیر جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: برنامه های ترویجی و آموزشی استفاده از انواع آبزیان سردآبی و گرم آبی به منظور افزایش سرانه مصرف ماهی در سطح این شهرستان انجام می شود. |
|
علیرضا عماری افزود: با توجه به ارزش غذایی آبزیان استفاده از آن در رژیم غذایی افراد امری ضروری به شمار می رود. |
![]() |
عماری، از بهره مندی 58 نفر از زنان روستایی با چگونگی طبخ انواع آبزیان سردآبی و گرم آبی در سطح شهرستان طارم خبرداد و افزود: در این کلاس ها بانوان این مناطق با سه روش پخت و پز ماهی آشنا شدند. منبع : ایرنا |